Nederlands
Français
Englisch

 

www.mustangdrivers.be

www.cpandco.be

www.deverfpot.be

www.windekeshoeve.be

www.bmccweb.be

www.maison-wissant.com

www.jouwsite.be ?

Het internet: de snelweg van de informatie, de digitale encyclopedie ! Tegenwoordig vind je alles op het net. Dus waarom heb jij geen website ? Geen tijd of weet je gewoon niet hoe er hoe er aan beginnen ?

Of het nu over je hobby gaat of een zaak: altijd handig om je webadres door te geven voor meer info.

Ik zorg voor de domeinnaam, webruimte en het design van je site. Ik kan terplaatse komen voor het nemen van de nodige foto's. Regelmatige updates ? Geen nood, zorg dat ik de info heb en die wordt snel ge-upload.

Contacteer mij voor info: flandersmustangevent@yahoo.co.uk

 

Tegenwoordig heeft iedereen wel een (digitaal) fototoestel, en een map vol met foto's op z'n PC. Maar is er ook tijd en zin om tijdens speciale gebeurtenissen zelf achter de camera te staan ? Of het nu een verjaardag, jubileum, communie of trouw is, het hoeft altijd geen stukken van mensen te kosten om een mooi resultaat te bekomen. Ook geen dik boek met honderden foto's, nee gewoon een aantal kiekjes die de fijne dag en ambiance weer geven.

Wenst U graag een amateur fotograaf op Uw evenement en bespaart U graag wat geld ? Contacteer mij voor info: flandersmustangevent@yahoo.co.uk

Huwelijk

Cobra op snelheid te Francorchamps

Blois (Loire) by night

Dassault MD311 & Yak 18 fly by - Airfield Malle

Huwelijks jubileum

Op de orchidee show in Miami